Bosszút akartam állni rajta

Jó estét barátaim. I Rachna Aggarwal sok szeretettel üdvözlök mindenkit a nonveg story.com oldalon. Nagy rajongója vagyok a menő szexi történeteinek. Ma elmesélem egy szexi történetemet. Sok napig azon gondolkodtam, hogy én is biztosan elmesélem neked törvénytelen kapcsolatom nemének történetét. Szóval ma elmesélem a történetemet.


Ramnath a Yadav szereplőgárdájához tartozott. Egy noidai falu lakója volt. De nagyon menő volt. Koruk 18 20 körül lesz. Korán reggel 6-ra jött haza. Reggelit készít a gyerekeknek. leadnák őket az iskolába. Aztán visszajön, és elvégezte a házam összes munkáját. Reggeltől estig alig pihen. Lassan elkezdtem enni egy csomó számot Ramnathból.


Sokat beszélgettem vele szabadidőmben. Ó Ramnath! Nagyon fiatal vagy. Miért nem megyek férjhez?Egy nap csak nevetve kérdeztem tőle.

Szia BBG! 5 millió kölcsön van a fejünkön. Az összes pénzt Bapu gyógyszerére költöttük. Oda vette a gyógyszerét. Bapu mégsem élte túl, amikor Ramnath beszélni kezdett, a szeme nedves lett.


– Értem – mondtam, és együttérzőn tettem a kezem fiatal vállára. 'Ramnath, szóval nincsenek barátaid???' kérdeztem enyhítve a hangulatát. Nevetni kezdett.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

Nincs BBG! Nagyon szégyelljük a lányt – mondta a falu nyelvén. nevetni kezdtem.


Férjem távozása után elmondhatom, hogy a szolgálóm nagy barátom, barátom lett. Régen más módon nevettette meg a gyerekeimet. A gyerekeim az ő kezéből ettek. Játszani is szokott vele.


Ahogy teltek a napok, Ramnath szolga megszállottja lettem. Most a lehető leghamarabb fizikai kapcsolatba akartam lépni vele. Élvezni akartam fiatal testét.


Szia BBG!! Spades! Ő mondta. Ramnath, erős fájdalmam van a lábamban. Kérem nyomja meg - mondtam


Szia BBG! Ő mondta. bejött a hálószobámba. Menő hálóinget viseltem. Ramnath nyomkodni kezdte a lábamat. Nagyon jól kezdtem szórakozni. De nem akartam megnyomni a lábát. Meg kellett ennem a fiatal farkát.


Ramnath kicsit feljebb!! mondtam

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z

Most elkezdte nyomni a combomat. Szándékosan tettem fel az éjjeliruhamat. Ramnath megbabonázott, amikor meglátta faragott testemet. De semmi ilyesmit nem tett vele. Azt akartam, hogy megfogjon, és csak dugjon. De egy teljesen hülye baba volt. Hirtelen elkaptam.


Ramanath, oltsd a szomjam ma! Mióta szomjazom a szerelmedre! mondtam Teljesen ledöbbent. félt. Izzadt a feje. Nem, nem BBG! Mit mondasz! Te vagy az én úrnőm. Hogy tehetném mindezt veled! Ő mondta.


Ramnath!! Nem utasíthatsz vissza. Bármi áron akarlak ma este – kiáltottam dühösen, mint egy duci aprítógép. nagyon dühös voltam.

Nem, nem BBG!! Ezt nem tehetjük meg! Ramnath megszólalt, és kiment onnan. Visszamentem, hogy felhívjam, de valószínűleg egy kicsit ideges volt. A házába ment. Nagyon mérges voltam, amikor elment. Én voltam a szeretője. Hogy ment, miután beszélt velem? Bosszút akartam állni rajta.

Read more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig

Amikor másnap megjött, kiszámoltam. Nem tudja, hogy ezt fogom tenni.


Nincs BBG! Ne rúgj ki! Nagyon kell a pénz! Összekulcsolt kézzel könyörögni kezdett. Megtudtam, hogy a teve most a hegy alá került.


Újra felveszlek, de be kell fejezned azt a munkát, amit tegnap este befejezetlenül hagytál. Valahányszor meghívlak a szobába, el kell jönnöd! világosan elmondtam Ramnathnak. Újra gondolkodni kezdett. De nagy szüksége volt a pénzre. elvittem. Amikor este volt, gyengéden intettem Ramnathnak, és mondtam neki, hogy aludja el a gyerekeket a szobájában, majd jöjjön a szobámba.


Ramnath este 10-kor jött a szobámba. Egy piros átlátszó hálóing volt rajtam. Ramnath az ágyamhoz jött. Kezeimmel kigomboltam az inge minden egyes gombját. Felülről meztelenül. Még csak 18 éves volt. Nagyon klassz fiatal banka lány volt.


Szívd anyukám!! Rendeltem

Read more

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL

Szia BBG!! Megszólalt, és anyám inni kezdett. Nagyon tetszett. Több mint 3 hónap telt el azóta, hogy a férj Bangalore-ba ment. Nem ettem kakast egész 3 hónapja. Három hónapig egyetlen férfi sem csókolt meg. De ma teljesítem minden vágyam. Gondoltam.


Ramnath anyám inni kezdett. Kivettem a kezem a hasa alól és a puncimig vittem. Simogatni kezdte a punciját és ujjal mutogatni kezdett benne. Ramnath úgy ivott, mint egy jó ember, anyám. Ramnath! Ne essen pánikba, igya meg a tejemet, tekintve, hogy a felesége vagyok, és baszd meg olyan erősen, hogy üvölteni tudok – mondtam.


Ma estére a feleséged vagyok! – pillantottam rá.


Ramnath rájött a puncimra és elkezdte inni a puncim. Szórakozva itta a rosszat. Egyik kezével nagyon gyorsan megtapogatta a puncimat is. Úgy tapogatta a puncimat, mint egy gép. Most Ramnath beledugta a farkát a puncimba. A férjem, Virendra sokat szúrt, úgyhogy nagyon elszakadt a puncim. Ramnath farka nagy könnyedén bement az üregembe.


Nyalni kezdett, mint egy gazembert. Ramnath gyorsan verni kezdte a farkát a kezével. Anya folyamatosan kinyitotta a száját, hogy megigya a javait. Egy idő után Fuch Fuch hangja kijött a farkából, és egyenesen a számba ment. Megittam az összes cuccát. Ezek után, barátaim, megöltem a seggem azzal, hogy elmondtam neki.

Comments